Teamviewer verbreekt na 5 minuten de verbinding

U bent hier:

Voor het ondersteunen van vrijwilligers maakt de stichting gebruik van het programma Teamviewer.
In de praktijk is gebleken dat op de verschillende computers al door de Firma Verdel Teamviewer is geinstalleerd.
Dat leek een voordeel, maar in de praktijk blijkt dat met het gebruik van deze installatie het programma na 5 minuten de verbinding verbreekt.
Dat is natuurlijk niet gewenst, want je kunt pas na 2 minuten opnieuw verbinding maken.
De oorzaak blijkt te liggen in de installatie gedaan door Verdel.
Deze is als zakelijk gebruik geïnstalleerd, via een domein van Verdel.
De oplossing om dit probleem is als volgt:

Daarna is het euvel opgelost