Stack synchroniseerd niet

U bent hier:

Automatisch opstarten stack

Als het programma niet automatisch opstart bij een herstart van de computer synchroniseert Stack niet
Om dat probleem op te lossen volg de volgende stappen:

Ga met de muis naar de taakbalk en klik rechts op de taakbalk het symbool ^ aan.
Selecteer vervolgens het Stack icoon (blauw witte stapel)

Als het programma dan geopend is selecteer dan “Algemeen”

Zet daarna het vinkje “Starten bij systeemstart” aan

Bestands omvang

Als de map groter is dan 500 MB zal stack deze map niet synchroniseren !!
Standaard staat namelijk ingesteld dat mappen groter dan 500 NM niet worden gedownload.
Om dat aan te passen moet je gaan naar de instellingen van Stack onder het kopje algemeen.

En dan het vinkje wegnemen bij de vraag “Vraag bevestiging voordat mappen worden gedownload groter dan 500 MB

Negeerlijst

Het kan gebeuren dat er in de negeerlijst bestanden genoemd worden.
Dat zijn bestanden die een extensie hebben die niet klopt.
Of ze hebben een extensie die in de te negeren bestanden lijst staat.
Een voorbeeld hiervan is alles met *.ini