Stack synchronisatie voor Apple

U bent hier:
Via deze handleiding kunt je zelf het synchronisatie programma voor stack installeren

Downloaden synchronisatie software

Download het installatie programma voor de synchronisatie software voor MAC OS via deze link:  Stack-osx-Latest

Mac OS downloadlink https://mirror.transip.net/stack/software/Stack-osx-latest.pkg

Na het aanklikken van de link volgt onderstaand scherm

Start het programma of bewaar het op de lokale schijf

Download het installatie programma voor de synchronisatie software voor IOS via deze link:  Stack-ios

IOS downloadlink https://mirror.transip.net/stack/software/ios

Je komt dan in de App store terecht waar je het programma vandaan kunt installeren
Let op de app vereist IOS versie 9.1 !!

Inloggen op de STACK app voor iOS

Zodra je de STACK app voor iOS vanuit de App Store hebt geïnstalleerd, zul je STACK op jouw iPhone of iPad kunnen openen.
Wanneer je de STACK app voor het eerst opent, zal er gevraagd worden om het serveradres van je STACK, je gebruikersnaam en je wachtwoord in te voeren.

Let op het hier getoonde adres is niet juist voor hospice !!!
Dit adres moet je aanpassen naar https://stichtingamandi.stackstorage.com

Inlogscherm STACK iOS app

Als serveradres vul je het volgende in.

Geef daarna je gebruikersnaam in zoals hieronder getoond

Het wachtwoord is per per mail verzonden!

Nadat je de gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingegeven kun je bestanden uploaden en downloaden vanaf de hospice stack

Let op binnen de app moet je het synchroniseren van foto’s e.d. uitschakelen via ->instellingen.
Daarnaast moet je een pincode instellen om te voorkomen dat men op stack komt via ->instellingen.