Stack synchronisatie aanwijzingen

U bent hier:
  • Controle op synchronisatie
    Om te bepalen of de synchronisatie op de PC goed werkt, is het belangrijk te letten op de groene vinkjes bij de folders op de PC.
    Als alle folders zijn bijgewerkt dan staan er groene vinkjes voor elke folder.

In bovenstaand voorbeeld zijn alle folder voorzien van een groen vinkje, behalve die van de folder “Foto’s”
    Dat betekent dat de synchronisatie nog niet klaar is of een probleem had.
    Voor het oplossen van het probleem zie het punt “Opnieuw synchronisatie”.
  • Opnieuw synchronisatie
    Om in geval van een probleem de synchronisatie opnieuw te starten volg dan de volgende procedure:
    Open stack via de system tray van Windows

Als stack geopend is selecteer dan het betreffende account waarbij het probleem is in de bovenbalk
    Selecteer dan onder in het scherm van Stack rechts het icoon “……”

Selecteer dan vervolgens “Herstarten sync”

Dan worden alle folders gecontroleerd en opnieuw opgehaald waar nodig.
  • Indien bepaalde folders niet worden gesynchroniseerd lees dan het artikel “Stack synchroniseert niet”