Mail wachtwoord aanpassen

U bent hier:

Let op het wachtwoord kan door meerdere gebruikers binnen een werkgroep gebruikt worden!! Pas het dus alleen in overleg aan, en deel dit wachtwoord aan de betrokkenen mee, als het een universele mailbox is.

Om het wachtwoord voor jouw mail account aan te passen dien je de volgende stappen te ondernemen:

1. Ga naar de webinterface van het mail programma.
    Open daartoe de volgende link https://transip.email

En log dan in met je accountnaam
  2. Kies vervolgens voor “Instellingen” / “Settings”Je kunt hier ook de taal instellen als Nederlands je liever is !
  3. Vervolgens kies je in het menu aan de linkerzijde “Wachtwoord”
  4. Vervolgens dien je het oude wachtwoord in te geven

Gevolgd door tweemaal het nieuwe wachtwoord