Mail instellingen TransIp

U bent hier:

Hieronder volgt een beschrijving van de instellingen voor het ophalen en verzenden van mail via TransIp.
Let op in outlook moet je aangeven dat je de mailbox handmatig instelt !!!
Tevens instellen dat de uitgaande server dezelfde inlog gegevens gebruikt als die van de inkomende mailbox.

Inkomende e-mail (POP3)
  • Server: pop3.transip.email
  • Poort: 995
  • SSL: ingeschakeld
  • Gebruikersnaam: je e-mailadres van amandi-thuis of het hospice
  • Wachtwoord: het wachtwoord dat je voor dit e-mailadres hebt ingesteld

Uitgaande e-mail (SMTP)
  • Server: smtp.transip.email
  • Poort: 465
  • SSL: ingeschakeld
  • Gebruikersnaam: je e-mailadres
  • Wachtwoord: het wachtwoord dat je voor dit e-mailadres hebt ingesteld

Voorbeeld instellingen van Thunderbird let op Uitgaande poort moet “465”  zijn !!