Mail afwezigheidsmelding instellen

U bent hier:

Om de afwezigheidsmelding in te stellen dien je de volgende stappen te ondernemen:

1. Ga naar de webinterface van het mail programma.
    Open daartoe de volgende link https://transip.email

En log dan in met je accountnaam
  2. Kies vervolgens voor “Instellingen” / “Settings”Je kunt hier ook de taal instellen als Nederlands je liever is !
  3. Vervolgens kies je in het menu aan de linkerzijde “Out of office- reply
  4. Dan krijg je een nieuw scherm waarbij je de melding kunt instellen.

Er zijn conventies voor het instellen van afwezigheidsmeldingen.
    Zorg ervoor dat er altijd een contact persoon wordt aangegeven.
  5. Geavanceerde instellingen

In principe hoef je hier niets in te stellen